tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ihan uusi...

...Blogimaailmassa! :-) Katotaa mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään. Oon ihan avuton tietokoneiden kanssa, ni tän blogin ulkonäkö on mitä on... Ehkä mie viel joku päivä osaan. ;-)

Tällä hetkellä mie oon Lappeenrannassa iskän luona kesälomareissulla koiran kanssa. Isosisko miut ylipuhu tähänki hommaan... Hää on jo moooonta vuotta pitäny blogia, jonka pääsisältö on vaihtunu pariin kertaan. Ja siinä se miun toinen asia mihin hää miut ylipuhu... Nimittäin Art journaling! Jos joku ei tiiä mitä se on, ni kato googlesta. :-D

Vielä ois ens viikko kesälomaa, emmie pidä nyt ku kolme viikkoa ja viikon säästän syksyyn/talveen. Eli bussia mie ajelen työkseni, jo viidettä vuotta kohta. Espoo/Helsinki/Vantaa on tullu tutuks tälle maalaistytölle. ;-) 


Siinä on miun 2v3kk ukko:


Tempranillo Fool Fighter "Bumba"

Ja siinä 10v4kk leidi:


Amanda


Mut eiköhän tää riitä tällei ekaks bloggaamiseks, tarttee käyä nukkumaan et huomenna jaksaa taas... Kauniita Unia! :-)


5 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Mie laitan mainoksen blogiin :)

Sirkku kirjoitti...

Heippa!
Kiiruvilkkasta liittymään lukijaksesi! Kyllä se bloggaaminenkin näyttää sinulta hyvin sujuvan. Bumban ja Amandan kuvia tulee varmasti odottelemaan myös meidän Kaisa, joka on ihan sekopäänä eläimistä, varsinkin koirista.
Kaikenlaista "väärän puun" takaa yhdistävää meiltä myös löytyy: minun mies ajaa Bussiliikenteellä bussia kohta kolmattakymmenettä vuotta ja itse asuin puolitoista vuotta Lappeenrannassa, kun opiskelin perushoitajaksi.
Nyt olemme vielä pari vuotta helsinkiläisiä, kunnes muutamme miehen eläkkeellepääsyn myötä Kangasniemelle.
Älä pidä kovin korkeaa kirjoituskynnystä. Kiva lukea ihan arkipäivänkin kuulumisia. Saat mielihyvin kommentoida välillä myös työtäsi. Hyvää lomaa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Pitihän minun tulla Sirutuulin siskoa moikkaamaan...:))

Syrenia kirjoitti...

Kyllä mie tänne kirjottelen aina kun ehdin. :) Ja kuvia tulee myös jatkossa... Etenkin koirasta. :) Kiitos teille!

Syrenia kirjoitti...

Uusi blogini löytyy siis osoitteesta: neitibussikuski.blogspot.fi :) Laitoin ensin väärin, mut nyt pitäis olla oikein. Tervetuloa lukemaan :)